Cairngruppen i Danmark | Nyheder og Aktiviteter

Til specialklubberne
Solrød, den 31. maj 2007


I forbindelse med ’Hundens dag’ i Tivoli København den 2. september 2007 fremsendes invitation som vi håber I vil bringe i klubblade og på hjemmesider.

Hvis specialklubberne ønsker at have indflydelse på hvilke hunde, der deltager i raceparaden, skal tilmelding være os i hænde senest 16. juli 2007. Herefter vil invitationen blive offentliggjort på vores hjemmeside samt i august nummeret af HUNDEN, og tilmelding foregår efter ’først til mølle’ princippet.Med venlig hilsen
Dansk Kennel Klub

Heidi Taymyr Holm
Tlf. 56 18 81 32REPRæSENTER DIN RACE I TIVOLI I KøBENHAVN

Søndag den 2. september 2007 afholdes ”Hundens dag” i Tivoli København. Som sidste år afvikler DKK en raceparade som en del af arrangementet.

Alle flinke hunde er velkomne til at gå med i paraden, men vi vil gerne sikre os, at der er en officiel repræsentant for flest mulige forskellige racer. Denne repræsentant vil få udleveret et skilt med racens navn til at bære om halsen (af hensyn til publikum). Hund og fører deltager i paraden, der varer ca. 15-20 min., før den afslutter ved scenen.

De officielle repræsentanter modtager en gratis adgangsbillet til Tivoli.

Tilmelding foregår efter ’først til mølle’ princippet, og eneste krav er, at din hund har en DKK stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget halekuperingskrav er Vizsla, Weimeraner, Breton, Korthåret Hønsehund, Ruhåret Hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn.

Ca. en uge før arrangementet vil du få tilsendt din billet. Den gratis adgangsbillet gælder for 1 person med hund.

Vi håber at kunne vise rigtig mange forskellige racer til glæde for publikum, så kom og vær med.

Tilmelding til Heidi Taymyr Holm