Cairngruppen i Danmark | Nyheder og Aktiviteter

On-line tilmelding til skuet kan ske her. Gå nu til menuen i venstre side og tryk "Tilmelding Skue Jylland". Ønsker du at købe en annonce, et sponsorat eller begge dele anvendes linket "sponsorer" nedenunder.

Vær dog opmærksom på, at hundens fødselsdato skal indtastes med bindestreg f.eks. 03-12-2005.

Ønsker du at printe tilmeldingsblanketten ud til f.eks. hvalpekøbere eller trimmekunder kan dette gøres her: Forside - bagside.


Årets Jyske Skue afholdes søndag d. 15. september 2013 i hallen (indendørs)  
Århus Firma Sport, Paludan-M¸llers Vej 110, 8200 Århus N.
(Mad og drikke må ikke medbringes, men cafeteriet vil være åben hele dagen)

Skuet starter kl. 10.00

Dommer:  Jarno Corneliussen, DK  ñ Kennel Tjep ñ til dem som ikke kender Jarno, kan det oplyses, at han sammen med sin kone Jette har opdrættet cairn terrier siden 1977, de har udstillet i mange år både i Danmark og udlandet og har opdrættet mange champions. De har gennem årene opdrættet mange kuld hvalpe og opdrætter stadig et kuld engang imellem.

Priser tilmelding:Kr. 200,00 for 1. hund
Kr. 150,00 for efterfølgende hund med samme ejer.GRATIS for babyer, hvalpe, "Barn og Hund" og Juniorhandling.

Vi har som et nyt tiltag i år, besluttet at babyer og hvalpe kommer GRATIS med til skuet ñ vores skuer er jo netop til, for at får mange nye udstillere med ñ så med dette tiltag, er det vores håb at alle opdrættere vil benytte lejligheden til at får nye hvalpe og hvalpekunder med på skuet.

For at dette er muligt ñ er det vores håb, at ALLE kenneler vil bakke op om dette ved at være skuesponsor ñ prisen vil være følgende:

Skuesponsor kr. 200,00
Skuesponsor incl. 1/1 side annonce (A5) kr. 300
Annonce alene i kataloget (A5)  kr. 200

Alle skuesponsorer vil selvfølgelig blive nævnt i kataloget, på vores hjemmeside og i referatet fra skuet i Terrier Nyt.

Tilmeldingsfrist mandag d. 26. august 2013. Yderligere information om tilmeldingsmetode(r) følger snarest muligt.

På skueudvalget vegne
Søren Thomsen