Cairngruppen i Danmark | Nyheder og Aktiviteter

Cairngruppen Øst gentager gratis ringtræningsworkshop. Denne gang søndag den 3. april 2011 kl. 11.00 på græsarealet foran Vikingskibsmuseet, Strandengen, 4000 Roskilde.

Her følger lidt billeder og en tilbagemelding på workshoppens sidste arrangement. Dernæst følger lidt information om, hvad workshoppen er og går ud på.

På en solrig søndag formiddag, den 6. marts 2011, kl. 11:00, mødte veloplagte cairn terrier og deres ejere op til ringtrænings-workshop foran Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Der blev trænet flittigt samtidig med, at der blev givet mange rigtige gode "fif" og vejledning af Tine Mathari, som har udstillet cairn terrier igennem mange år. Vi fik oplæring i, hvordan man viser sin hund frem i en udstillingsring, og hver især kom vi også med kommentarer til hinanden. Mange gode spørgsmål blev også stillet og besvaret, så alt i alt en rigtig god søndag formiddag til glæde for både cairner, deres ejere og ikke mindst de mange forbipasserende, her i blandt mange turister, som lagde vejen forbi.Meningen med workshoppen er, at udstillere mødes og hjælper hinanden med råd og vejledning til optimering af fremvisningen. Det kan være svært selv at se, hvis ens hund f.eks. går snævert bagtil, går på 3 spor eller er løs i fronten etc. Om man inddeler sig i par eller mindre grupper aftales mellem de fremmødte på dagen.

Når både hund og handler er fyldt op med en masse nye input og dagen slutter, aftales hvor og hvornår næste workshop finder sted, således at workshoppen "flytter rundt" på Sjælland.

Tilmelding skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest lørdag den 2. april.