Cairngruppen i Danmark | Nyheder og Aktiviteter

leguan-small.jpgDen 29. januar 2011

årets sidste udstilling blev afholdt i november, derfor må årsafslutningen nødvendigvis afholdes i januar og således vige pladsen til fordel for de mange juleforberedelser,  der traditionelt optager alle fra sidst i november og frem til Jul.

Til gengæld skal vi så opleve noget helt andet, for vi skal på besøg i Randers Regnskov, der udover usædvanlige og spændende oplevelser også kan byde os på kulinarisk forkælelse.
Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvis målsætning er, at give de besøgende en totaloplevelse, når de som gæster færdes i samme rum og samme varme fugtige klima, som de dyr og planter der lever her. Man har som besøgende  mulighed for at komme helt tæt på dyrene.Aftenens forløb:

Vi starter med rundvisning i Randers Regnskov kl. 17:30. Turen varer ca. 1 time. Herefter nyder vi en velkomstdrink i restauranten, og samtidig vil der være lejlighed til at hylde de hunde, der har vundet årets konkurrencer, og deres stolte ejere vil modtage de velfortjente rosetter og årspokaler. Derefter serveres Regnskovens festbuffet og der afsluttes med kaffe og et bredt udvalg af desserter og petitfours.

Prisen for hele arrangementet er kr. 275,- per person eksklusive drikkevarer, som kan bestilles individuelt i restauranten.

Sæt et STORT kryds i kalenderen

Dato: den 29. januar 2011 kl. 17:30

Sted: Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, 8900 Randers

Tilmelding: senest den 6. januar 2011 til: Mette Toft, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 45 88 00 30

Betaling for arrangementet 275,- kr. per person, skal ske forud og bedes venligst senest den 6. januar 2010 indsat på Cairngruppens konto, Danske Bank reg.nr. 0454 kto.nr. 3170597176. Angiv venligst årsafslutning og deltager-navn/navne ved indbetalingen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Cairngruppen årsafslutning 2010 i Randers Regnskov den 29. januar 2011.

Mette Toft og Brita Thomsen
Racerepræsentanter.